Se, C4 Corvette Weed Wacker GM har ingen mod til at bygge

Hvor mærkelig var verden i 1980'erne?For at være ærlig er det ikke så mærkeligt, som det var i 1970'erne, men så igen, vi har aldrig hørt om nogen, der forsøgte at lave en V8-drevet plæneklipper i disco-æraen.I 70'erne var livet blussede bukser, rulleskøjter og prøvede alle midler for at male alt i en kombination af brun, orange og guld.Ingen bekymrer sig om power-kig på bilen fra Detroit, der råber højt.
Faktisk bekymrer folk sig om magt.Det tog bare noget tid at finde ud af, hvordan man gør dette og samtidig være venlig mod Moder Natur.Benzinhovederne fra den æra havde dog en vis undertrykt efterspørgsel, hvilket kan forklare, hvorfor denne 5,7-liters, tunede-port-indsprøjtning V8 fra C4 Corvette slutter.Nej, det forklarer det overhovedet ikke.
Heldigvis forklarede GM Design os kilden til dette billede i et Instagram-opslag.Dette var bare en joke, en interessant model blev præsenteret for Tom Peters, chefdesigneren for Corvette på det tidspunkt.På dette tidspunkt i historien blev Corvette et emne i byen med sin stilfulde nye stil og futuristiske interiør, som i 1985 betød digitale aflæsninger og flere knapper end F-16 jagerfly.Hvad angår motoren, er dens 5,7-liters V8 stadig et klassisk skubbestangsdesign, men det stilfulde TPI-luftindtag får den også til at se meget pladsalder ud.
Bilen i baggrunden på dette billede er ikke en C4 Corvette.I stedet ser det ud til at være en version af Corvette Indy-konceptbilen, som med tiden vil få sin debut (i en slående rød nuance) på Detroit Auto Show i 1986.Dette var endnu et skridt i legenden om mellemmotorens Corvette, som i sidste ende førte til CERV III-konceptet i 1990, som førte en forhåndsvisning af designelementerne fra den femte generation af Corvette i 1997. Den var også udstyret med den episke DOHC 32-ventil V8 , som var C4 Corvette ZR-1 fra 1990 til 1995. Det er den eneste fabrik, der driver produktionen Corvette, selvom dette vil ændre sig, når den nye Z06 debuterer.
L98 putter V8 vil være en pæn ukrudtsmaskine, men forestil dig, hvordan en flad krumtap DOHC V8 ukrudtsmulighed ser ud.Håber folkene på Corvette-holdet allerede drømmer om sådan et monster.

白底图


Posttid: 26-jun-2021